icon Officiële ŠKODA dealer
Direct contact, bel:
(013) 547 00 40
keurmerk Private-lease

Ontdek alle ŠKODA KAMIQ acties nu bij Van Mossel

De KAMIQ, stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto. Tijdelijk veel verschillende acties op de KAMIQ, zoals: Privé Lease voor maandelijks € 15 euro minder, op iedere uitvoering van de KAMIQ. Zo lease je de KAMIQ nu al vanaf €324 per maand. Alleen bij Van Mossel. Ook kan je nu bij de KAMIQ een DSG-Automaat kiezen voor slechts €990 en profiteer je van een inruilpremie tot € 1.500

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Op deze website is uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gepubliceerde data besteed. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Pon’s Automobielhandel en/of Creative Result Communication B.V. of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Afbeeldingen

Sommige combinaties van opties zijn niet mogelijk. Getoonde afbeeldingen zijn standaard afbeeldingen en dienen ter illustratie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Informeer bij de dealer als je meer wilt weten.

Actievoorwaarden

De actietarieven zijn geldig en met 31 maart 2020, zolang de voorraad strekt. Informeer bij de dealer over de exacte actievoorwaarden per model/aanbieding.

Private Lease

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Actietarieven geldig tot en met 31 maart 2020, zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

Call Now ButtonBel nu: 013-54 70 040